7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

GSM operator Turkcell werkt samen met HP en Microsoft

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Meer dan 2 miljoen Turkse Bedrijven staan op de doelgroep lijst van de meest vooraanstaande GSM-operator van Turkije, Turkcell, die samen met Hewlett-Packard Co en Microsoft als doel hebben: de uitbreiding van het gebruik van cloud computing binnen Turkije en de verkoop van deze dienst naar de omliggende markten in de lange termijn.
Cloud computing is relatief nieuw in Turkije, maar groeit snel. Turkcell wil een grootschalige data-toegang, beheer en opslag aanbieden in een poging om de snel groeiende vraag naar computercapaciteit van bedrijven te voorzien. De totale omvang van de cloud computing-investeringen zijn op dit moment $ 200 miljoen in Turkije en wordt naar verwachting $ 300 miljoen in 2013. Dit is nog steeds een klein deel van de wereldwijde markt, die een investeringsvolume van 44 miljard dollar heeft.
Turkcell CEO Sureyya Ciliv zei dat het bedrijf verwacht eerst gezonde cloud diensten in te stellen via de Turkse GSM-netwerk. HP levert de fysieke infrastructuur voor de onderneming, terwijl Microsoft de software platform voor het beheer levert.
Bron: http://www.todayszaman.com/news-275109-turkcell-eyes-2-mln-customers-regional-lead-in-the-cloud.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here