7.5 C
Alba Iulia
donderdag, september 28, 2023
No menu items!

Fatmagulun sucu ne nieuwste Turkse soap serie dat populair is in het Midden Oosten

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Populaire Turkse soap serie “Fatmagül’ün Suçu Ne?” (What is Fatmagül’s Fault?) is de nieuwste Turkse tv-serie die aan populariteit in het Midden-Oosten en de Arabische landen wint.
In de serie speelt Beren Saat, die eerder bekendheid verwierf in dezelfde regio met haar vorige rol “Bihter” in de tv-serie “Ask-I Memnu” (Verboden Liefde), samen met  acteur Egin Akyürek. Ze staat bekend als Fatima.
De serie wordt uitgezonden in primetime op satelliet kanaal MBC4 vijf dagen per week in de Verenigde Arabische Emiraten. Een groot deel van nieuws over de serie is verschenen in de Arabische wereld, de ontwikkelingen met de personages worden gedeeld met het publiek.
De serie heeft veel fans in het land en elke aflevering wordt geüpload naar video-sharing websites na te zijn uitgezonden op televisie.
“Fatmagül’ün Sucu Ne? ‘Wordt uitgezonden op de Turkse Kanal D-kanaal elke donderdag en is het verhaal van een slachtoffer van verkrachting, Fatmagül.
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/fatmaguls-popularity-rises-in-arab-world.aspx?pageID=238&nID=17107&NewsCatID=381

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here