7.5 C
Alba Iulia
donderdag, september 28, 2023
No menu items!

Noord Cyprus rijp voor islamitische beleggers

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turks-Cyprus, op het kruispunt tussen Afrika en Europa, biedt de islamitische investeerders veel mogelijkheden vooral op het toerisme en de agro-food industrie.
Turks-Cyprus biedt fantastische investeringsmogelijkheden, vooral voor die uit islamitische landen, Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey (TOBB) hoofd Rifat HisarciklioGlu zei dit gisteren in Kyrenia op de Investment in Northern Cyprus forum.
Turks-Cyprus is een belangrijk middel in het beschermen van de islamitische cultuur in de regio, zei HisarciklioGlu daarbij de nadruk leggend op het enorm toeristisch potentieel van het eiland.
Het land ontvangt drie keer de bevolking qua aantal toeristen elk jaar, eraan toevoegend dat het een hub is voor het onderwijs door meer dan 47.000 studenten uit de hele wereld, waaronder Islamitische landen.
Turks-Cyprus heeft een zeer veerkrachtige economie, zoals aangegeven door zijn indrukwekkende 13.253 dollar per hoofd van het bruto binnenlands product, dat boven het gemiddelde staat in de wereld.
Islamic Development Bank president Ahmad Mohamed Ali maakte een beroep op investeerders in de islamitische wereld om te investeren in Turks Cyprus. Ali zei “Cyprus is gelegen op een belangrijke strategische, geografische en commerciële kruispunt en kan een deur openen naar Afrika en Europa”
Hij merkte ook dat Turks-Cyprus rijp was voor investeringen met zijn getalenteerde en gekwalificeerde arbeidskrachten, maar ook sterke wetenschappelijke en technologische infrastructuur.
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/n-cyprus-ripe-for-islamic-investors.aspx?pageID=238&nID=18305&NewsCatID=345

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here