7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Steeds meer oudere Europeanen naar Turkije voor de gezondheid

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkije is hard op weg om een ??belangrijke bestemming in de gezondheidszorg toerisme te worden, vooral op het gebied van revalidatie, rusthuizen en gemeenschappen, zei de voorzitter van de Health Tourism Board Dr. Dursun Aydin.
Elk jaar komen 130.000 mensen naar Turkije voor een behandeling daarnaast komen 250.000 voor thermische toerisme, revalidatie en diensten voor ouderen.
Gezondheid toerisme in Turkije heeft belangrijke groei bereikt in de afgelopen negen jaar, zei Aydin. 
 
Turkije ontvangt slechts $ 1 miljard aan inkomsten per jaar van de gezondheidstoerisme uit het buitenland, terwijl de totale wereldwijde gezondheid toeristische sector een omzet van ongeveer $ 100 miljard heeft. Turkije krijgt geen eens een procent van de taart, volgens Aydin. Er wordt flink geïnvesteerd om de percentage omhoog te krijgen.
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/turkey-welcoming-europes-elderly-as-health-tourism-rises.aspx?pageID=238&nID=21792&NewsCatID

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here