7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

General Electric investeerd tot $ 900 miljoen in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

General Electric Corporation (GE) zal investeringen doen ter waarde van $ 900 miljoen in Turkije tijdens de komende drie jaar. Investeringen zijn gericht in de richting van de ontwikkeling van infrastructuur en innovatie, zei de Turkse minister van Economie Zafer Çaðlayan. 
GE zal ook de windturbines produceren in Turkije gedurende deze drie jaar. Deze windturbines zullen Turkije tot een zeer goede plaats in termen van energie brengen benadrukt Çaðlayan. “Als ik kijk naar mogelijke investeringen van GE in de luchtvaart, energie, gezondheid, transport en infrastructuur, kan ik zeggen dat ze een grondige analyse van de investeringen in Turkije hebben gemaakt.”
De ontwikkeling van de doelen van Turkije gaan hand in hand met de expertise van GE. We zien enorme groeimogelijkheden in het ontwikkelen van infrastructuur van Turkije tot een van ’s werelds top tien economieën tegen 2023″, zei Vice President John Rice van GE. Rice benadrukte dat GE op dit moment 25 procent van de energie van Turkije behoeften voorziet via zes faciliteiten en 600 medewerkers. GE biedt ook 60 procent van de motoren van de Turkse luchtvaart industrie en 20.000 gezondheid technologische producten in ziekenhuizen van het land.
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/general-electric–to-invest-900-million-in-turkey-.aspx?PageID=238&NID=22926&NewsCatID=345

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here