7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Even ontsnappen aan de economische crisis in Nederland

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Voor iedereen die in 2013 even wil ontsnappen aan de economische crisis in Nederland is Turkije een goed land. Hier hoor je gedurende je verblijf voor zaken niks over de economische crisis want in Turkije is de verwachting dat de economie dit jaar met zo’n vier procent zal groeien. Wil je graag even ontsnappen? Bezoek dan nu de grootste stad van Turkije, Istanbul, met de Vrijuit kortingscode. 
De verwachtingen voor de groei van de economie zijn niet heel verrassend. Turkije was immers de afgelopen jaren al een van de grootste groeiers van de hele wereld. In 2011 groeide de economie van het land nog met 8,5 procent. In 2012 leek de groei van de economie in eerste instantie tegen te vallen maar de groei in het laatste kwartaal ten opzichte van de rest van het jaar was weer aangetrokken. Voor 2014 en 2015 verwacht de Turkse centrale bank een groei van respectievelijk 4 en 5%. 
Hoewel het in de rest van Europa beduidend minder goed gaat op economisch gebied, heeft het Turkse toerisme ook niet te klagen. In 2012 groeide Turkije uit tot de 2e vliegbestemming vanuit Nederland. Meer dan 1,245,000 Nederlanders bezochten Turkije in de eerste 11 maanden van vorig jaar, alleen Spanje kreeg meer Nederlanders op bezoek. De afwisselende landschappen van Turkije, van zon en zee tot uitgestrekte bergen, zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. 
Bovendien waarderen Nederlanders de hotels, de vriendelijke bevolking en de fijne stranden, zo blijkt uit onderzoek.
Maar, niet alleen zontoeristen weten Turkije te vinden, ook op zakelijk gebied vliegen steeds meer mensen naar het land. Vooral Istanbul is een belangrijke stad voor zakenlui. Ondanks dat Turkije nog geen lid is van de Europese Unie en daar nogal eens wat ontevredenheid over is vanuit de Turkse president, is Turkije een goede bestemming om zaken te regelen. Wereldstad 
Istanbul trok vorig jaar zo’n 8 miljoen bezoekers. Daar zaten uiteraard heel veel toeristen bij, die de Aya Sofya, de Blauwe Moskee en andere bijzondere gebouwen in de sfeervolle stad kwamen bekijken, maar ook veel zakenlieden. Istanbul is namelijk een van de grootste congressteden ter wereld en steeds meer bedrijven organiseren hier hun congres. De voorzieningen zijn perfect in orde en modern en bovendien is Istanbul vanuit zowel Europa als de rest van de wereld goed bereikbaar.
Om zelf uit te vinden wat Istanbul voor jou kan betekenen om de crisis ontlopen, is een reisje zo geboekt. Het vroege voorjaar is een prachtig moment voor een korte stedentrip of zakelijke reis. Maar ook als je op zoek bent naar een rustige, zonnige bestemming voor komende zomer is Turkije geschikt. Een land met vele gezichten, waar het goed gaat met een groot deel van de bevolking en de zon de hele zomer hoog aan de hemel staat: Turkije heeft het allemaal. Deze kortingscode Arke Fly is goed te gebruiken wanneer je een reisje boekt naar de populaire bestemmingen aan de kust, zoals Izmir.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here