7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, september 26, 2023
No menu items!

Mobiele app die je geliefde verbiedt zich met zijn telefoon bezig te houden

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Er zijn mensen die zelfs tijdens speciale momenten met hun geliefde hun telefoon niet kunnen laten staan en zodoende hun geliefde gek maken. 
 
I Off You is een app die nuttig is voor de geliefde die gek wordt en ervoor zorgt dat je via de telefoon tijd cadeau kunt geven aan je geliefde. Dat betekent dat je je geliefde cadeau geeft en toezegt dat je de komende 3 uur niet aan je telefoon zult komen en dat je met hem/haar samen zult zijn. Deze belofte wordt dus via een applicatie gedaan. 
 In het berichtje dat je via de app krijgt, staat hoeveel uren je cadeau krijgt van je geliefde waarin hij/zij haar/zijn telefoon niet zal aanraken en zorgt ervoor dat er een slot op de telefoon komt. Indien je je geliefde bijvoorbeeld 3 uur cadeau hebt gedaan waarin je tijd met hem/haar zult doorbrengen en je raakt je telefoon binnen die drie uur aan, dan gaat er een luide alarm af op je telefoon. Het slot is uiteraard niet echt, je kunt je telefoon gewoon blijven gebruiken. 
 Leuk filmpje over de app (wel in het Spaans)
Bron: http://bigumigu.com/haber/sevgilinize-telefonla-ilgilenmeyi-yasaklayan-mobil-uygulama

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here