7.5 C
Alba Iulia
donderdag, september 28, 2023
No menu items!

Amsterdamse Debatten bespreekt Social Media

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Amsterdam Tartismalarý (Amsterdamse Debatten) bespreekt “Social Media”
Internet is niet meer weg te denken in ons leven. Wij zijn er zelfs afhankelijk van. In ons dagelijkse leven worden wij er voortdurend mee geconfronteerd. Als wij een poosje niet online kunnen, voelen wij ons verlamd. Dat betekent dat het internetgebruik niet meer vrijblijvend is.
Naast het functionele aspect is er ook nog een andere aspect van het internet, namelijk het sociale aspect. Het fenomeen “sociale media” kennen wij ondertussen al te goed. Facebook, Twitter, Hyves, LinkedIN, Netlog, MSN en nog vele andere vormen worden wereldwijd gebruikt om in contact te komen met b.v. familie, vrienden, kennissen, collegae, bedrijven, instellingen, enz., enz. Naast de sociale contacten worden deze media ook gebruikt voor marketingdoeleinden. De bedenkers van verschillende (sociale) media zijn daarmee zelfs rijk geworden.
De Amsterdamse Tartýþmalarý (Amsterdamse Debatten) die door de Turks-Nederlandse Schrijvers Club i.s.m. de UETD en het Türkevi Research Centrum worden georganiseerd, wil in april de “sociale media” met de belangstellenden bespreken. Hiervoor zijn tweetal deskundigen uitgenodigd om een inleiding te houden over dit onderwerp. Deze zijn Erdinç Saçan, docent Fontys Hogescholen en Serkan Sert, acteur en communicatiedeskundige. Wij zijn van mening dat wij met de inbreng van deze twee deskundigen een levendige discussie zullen hebben tijdens welke verschillende aspecten van de sociale media aan de orde zullen komen.
U bent van harte uitgenodigd voor deze discussiebijeenkomst op:
Vrijdag, 19 april 2013 om 19:30 uur in Amsterdam West, Radarweg 236, Amsterdam Sloterdijk.
Wij zullen uw aanwezigheid en bijdrage zeer op prijs stellen.
A.Suat Ari
Moderator Amsterdam Tartýþmalarý
Aanmelden via hollandayazarlarkulubu@gmail.com of info@uetd.nl
Biografieën Inleiders:
Erdinç Saçan (33 jaar) is sinds 2001 eigenaar van Saçan Consultancy, gespecialiseerd in Online Marketing en Advertising. Hij heeft gewerkt voor Corendon, TradeDoubler en Prijsvrij. Momenteel is hij docent ICT & Business aan de Fontys University of Applied Sciences in Eindhoven. Daarnaast is hij eigenaar van diverse websites zoals Zakeninturkije.nl en Turkse-studenten.nl. Hij is gespecialiseerd in Marketing, E-Commerce, E-Business en Social Media.
Serkan Sert heeft de studies communicatie management aan de HU en bestuurskunde aan de EUR gevolgd. Na het afronden van zijn studies is hij gaan werken als projectleider aan de Hogeschool Utrecht waarbij hij ‘social media’ heeft geïntegreerd en gebruikt tijdens verschillende projecten op strategisch niveau. In 2011 is hij zijn eigen communicatie en presentatie bureau begonnen en werkt nu voor zichzelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here