7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, september 26, 2023
No menu items!

Zes Turken bij Bilderbergconferentie

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Zes Turkse bobo’s zijn aanwezig bij de Bilderbergconferentie, die donderdag begint in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Dat heeft de organsatie bekendgemaakt.
Cengiz Çandar (Senior Columnist, Al Monitor and Radikal), Nilüfer Göle (Professor of Sociology, École des Hautes Études en Sciences Sociales), Mustafa Koç (Chairman, Koç Holding A.S.), Umut Oran (Deputy Chairman, Republican People’s Party (CHP)), A. Ümit Taftalý (Member of the Board, Suna and Inan Kiraç Foundation) en Ahmet Üzümcü(Director-General, Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons)
De volledige gastenlijst is hier te bekijken.
De Bilderbergconferentie met invloedrijke personen uit de politiek, bedrijfsleven en wetenschap zijn al decennia met veel geheimzinnigheid omgeven. Critici spreken van een schaduw-wereldregering. De eerste Bilderbergbijeenkomst werd in 1954 mede georganiseerd door prins Bernhard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here