7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Indiase reus koopt Turkse landbouwmachines producent

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Landbouwmachines maker Hisarlar Makina wordt verkocht aan Indiase Mahindra & Mahindra (Mamp; M) in een
$ 19 miljard deal, zei het Indiase bedrijf.
MAMP, M gaat 75,1% aandelen kopen van Hisarlar Makina, een 40-jarige bedrijf gevestigd in Eskisehir, West-Turkije.
“Wij bij Hisarlar zijn blij met de komst van ’s werelds nummer een tractor bedrijf naar Turkije,” zei Hisarlar voorzitter Zafer Turker in een verklaring. “Deze overname is een belangrijke mijlpaal in onze reis en we zijn blij om Mahindra als partner te hebben.”
Hisarlar heeft twee fabrieken in het westen van Turkije en biedt werk aan ongeveer 820 mensen. Het heeft een 45 procent aandeel in de Turkse landbouwmachines markt en 35 procent van de omzet komt uit de export.
De Mahindra Group telt meer dan 200.000 medewerkers in 100 landen in  verschillende sectoren, waaronder auto’s, informatietechnologie, financiële diensten, lucht-en ruimtevaart, defensie, energie, vastgoed en staal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here