7.5 C
Alba Iulia
donderdag, september 28, 2023
No menu items!

Rusland en Turkije bespreken samenwerking in de wapenproductie

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Russische-staatsbeheerde wapenexportbedrijf Rosoboroneksport heeft woensdag in een schriftelijke verklaring aangekondigd dat het bedrijf de samenwerking met de Turkse partners over wapenproductie heeft besproken.
 
De marketingafdeling directeur van Rosoboroneksport, Vladimir Goncharov, zei dat het Turkse ministerie van Defensie geïnteresseerd was in een breed scala aan militaire uitrusting, met name Russische luchtverdedigers.
 
“We bespreken ook een aantal technische partnerschapsprojecten waarbij gezamenlijke ontwikkeling en productie van geavanceerde wapens wordt overwogen,” voegde hij eraan toe.
 
De afdeling Marketing heeft ook onderstreept dat sinds eind 2016 actieve onderhandelingen met Turkse partners over de zending van wapens en militaire uitrusting zijn uitgevoerd.
 
In de schriftelijke verklaring is ook gezegd dat bedrijfsgerelateerde vergaderingen zullen plaatsvinden met vertegenwoordigers van de Turkse regering, de Turkse strijdkrachten en de wapenindustrie tijdens de komende Internationale Defensie-industrie (IDEF’17), die door Rosoboroneksport wordt gecoördineerd. Met een gezamenlijk Russisch deelname in Istanbul tussen 9 en 12 mei.
Bron: https://www.dailysabah.com/defense/2017/05/03/russia-turkey-discuss-cooperation-in-arms-production

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here