7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Amerikaanse retail gigant Amazon richt zijn ogen op Turkse markt

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Amazon kan zijn Turkse klanten al via zijn Duitse website bedienen, maar het lijkt dat ze ook in Turkije actief gaan worden.
 
Para Magazine meldde op maandag dat het bedrijf, dat door Jeff Bezos wordt geleid, een kantoor in Istanbul heeft opgezet en dat het personeel al begonnen is met het werken en onderhandelingen met de autoriteiten over het kader van hun plannen.
 
Het kantoor van de gigantische partner van Turkije, de “Amazon Turkey Management and Support Services, Ltd”, ligt in Besiktas, het centrum van de 15 miljoen sterke Istanbul. De beherende aandeelhouder van het bedrijf is de Amazone Europe Core S.à r.l, gevestigd in Luxemburg, wat betekent dat het kantoor afhankelijk zal zijn van haar Europese geaffilieerde.
 
De plannen van het bedrijf omvatten overnames in Turkije en het opzetten van een team in Turkije met nieuwe medewerkers.
Bron: Sabah Daily

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here