7.5 C
Alba Iulia
maandag, augustus 8, 2022
No menu items!

Sabiha Gökçen Luchthaven van Istanbul laat groei zien

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Meer dan 20 miljoen passagiers zijn vanaf januari tot augustus 2017 op de internationale luchthaven Sabiha Gökçen in Istanbul aangekomen. Volgens Istanbul Sabiha Gökçen International Airport Investment Development en Operation Inc. (?SG) verwelkomde Turkije’s tweede drukste luchthaven 20.496.800 reizigers tijdens de eerste acht maanden van het jaar, met meer dan 360.574 passagiers die in augustus aankomen.
Ter vergelijking, 19.810.629 passagiers arriveerden op de luchthaven in de eerste acht maanden van 2016, waarbij een stijging van 3 procent in 2017 is geboekt ten opzichte van het voorgaande jaar. Het hoofd van ?SG, Ersel Göral, verklaarde dat de zomermaanden actief waren en succesvol waren voor het vliegveld, en voegde daaraan toe dat ondanks de drukke tijd van het jaar de klanttevredenheid goed was
Sabiha Gökçen Airport, genoemd naar de eerste vrouwelijke gevechtsvliegtuig in Turkije en adoptieve dochter van Mustafa Kemal Atatürk, ligt aan de Aziatische kant van de populairste stad van Turkije.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here