7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Turken bezitten meeste cryptocurrency in Europa

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Ongeveer een op de vijf mensen in Turkije heeft volgens onderzoek van het Parijse bureau voor de statistiek Ipsos geïnvesteerd in cryptocurrency.
Het onderzoek werd uitgevoerd in 15 landen, namelijk Turkije, de V.S., Australië, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, België, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Roemenië en Spanje tussen 26 maart en 6 april.
Dienovereenkomstig is 18 procent van de Turkse bevolking in het bezit van cryptocurrency bezittingen. Het onderzoek toont ook aan dat slechts 8 percent van de Amerikanen cryptomunten hebben.
Het onderzoek vond dat 53 percent van Turken gelooft dat cryptocurrencies de aangewezen methode van betaling voor online transacties in de toekomst zullen zijn en 51 percenten geloofd dat de waarden van de cryptocurrency binnen in een jaar zullen stijgen. Met deze hoge verwachtingen zei 45 procent van de Turken dat ze waarschijnlijk in cryptocurrencies zullen investeren.
De Europeanen waren niet zo optimistisch als de Turken, aangezien slechts 35 procent van hen gelooft dat de prijzen van cryptocurrencies in het volgende jaar zullen stijgen, terwijl slechts 25 procent belangstelling toont voor investeringen in cryptocurrencies.
Wat het cryptocurrency awareness betreft, had Oostenrijk het hoogste niveau met respectievelijk 79 procent.
Eén metriek was echter hetzelfde voor alle landen tijdens het onderzoek: alle deelnemers waren het erover eens dat cryptocurrencies veel riskantere investeringen waren in vergelijking met conventionele investeringsmethoden.
Rekening houdend met beleggingsadvies of informatie, bleek ongeveer 27 procent van de deelnemers gespecialiseerde sites te vertrouwen op het maken van cryptocurrency investering, 21 procent gaf de voorkeur aan financiële adviseurs en slechts 8 procent vertrouwde op de input van familie of vrienden.
Bron: Daily Sabah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here