7.5 C
Alba Iulia
donderdag, september 28, 2023
No menu items!

Turkije heeft de op twee na schoonste stranden ter wereld

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkije heeft een aantal van de schoonste stranden in de wereld. Volgens een studie van de Foundation for Environmental Education, die de Blauwe Vlag aan de schoonste stranden ter wereld geeft, heeft Turkije de op twee na meest Blauwe Vlag stranden ter wereld en verslaat het Frankrijk en Italië.
Met 579 stranden met blauwe vlag komt Spanje op de eerste plaats, gevolgd door Griekenland met 466 stranden.
Frankrijk en Italië rangschikken de top vijf.
Het Blue Flag programma werkt om het publiek te verbinden met hun omgeving en hen aan te moedigen om meer te leren over het milieu.
Het Blue Flag-programma, een wereldberoemd milieukeurmerk dat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt vertrouwd, wordt uitgevoerd onder auspiciën van de Stichting voor milieueducatie en heeft zijn hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken. Om in aanmerking te komen voor dit prestigieuze predikaat moet worden voldaan aan een reeks strenge milieu-, opleidings-, veiligheids- en toegangsgerelateerde criteria.
Bron: Sabah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here