7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

De haartransplantatie-industrie van Turkije overtreft ruim $ 1 miljard in 2018

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De haartransplantatie-industrie van Turkije heeft vorig jaar meer dan $ 1 miljard overtroffen, zei een ambtenaar van de Foreign Economic Relations Board (DEIK) zaterdag, terwijl het land de sector blijft leiden met zijn hoogwaardige behandelingen tegen betaalbare prijzen.
DEIK Officier van de gezondheidscommissie Servet Terziler: Haartransplantaties in Turkije – een land dat tot de top vijf van landen ter wereld op het gebied van gezondheidstoerisme behoort – hoge normen met lagere kosten biedt in vergelijking met Europa, aangezien hij eraan herinnerde dat haartransplantatiediensten een van ’s werelds duurste en moeilijkste banen.
Terziler zei dat het proces in Turkije tussen de 2.000 en 2.500 euro kost ($ 2.274 en $ 2.842).
Turkije was een topbestemming voor mensen uit landen in het Midden-Oosten die op zoek waren naar haartransplantaties, een belangrijk onderdeel van het gezondheidszorgtoerisme in het land, terwijl Terziler opmerkte dat vooral in de laatste drie maanden mensen uit de Europese landen drie tot vier keer meer dan die uit het Midden-Oosten.
Terziler voegde eraan toe dat vooral die uit Spanje, Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, massaal naar Turkije kwamen voor cosmetische chirurgie en haartransplantatie.
Medische toerisme wereldheid is meer dan 200 miljard dollar waard, merkte Terziler op dat het volume gezondheidstoerisme in Turkije $ 2,5 miljard bedraagt.
Bron: Daily Sabah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here