7.5 C
Alba Iulia
woensdag, augustus 17, 2022
No menu items!

Aziatische toeristen komen naar Cappadocië, genieten van ballonvaarten

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Toename van het vlieg- en passagiersverkeer in Cappadocië, een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Turkije, blijft samen met de groeiende belangstelling van toeristen.
Het aantal passagiers dat de luchthaven in Cappadocië gebruikt, dat wordt beschouwd als een van de grootste hete luchtballoncentra ter wereld in termen van gemiddelde jaarlijkse vluchtaantallen, verkeersvolume en aantal gevlogen dagen, steeg tot 372.000 met een stijging van 28% in negen maanden, terwijl het luchtverkeer in de regio met 17% steeg tot 2.278.
Tijdens de eerste negen maanden bezochten 2,9 miljoen mensen de musea in de regio Cappadocië, en vooral de toename van het aantal aankomsten uit drie landen in het Verre Oosten – China, Zuid-Korea en Japan – had een positieve invloed op de toename van het aantal passagiers op de luchthaven van Cappadocië.
Het aantal passagiers dat deelneemt aan ballonvaarten in Cappadocië, dat 70 miljoen euro ($ 77,22 miljoen) per jaar bijdraagt ??aan het Turkse toerisme, steeg in 2018 met 63% in vergelijking met het voorgaande jaar en bereikte 537.500 mensen. Vorig jaar vonden in Cappadocië in totaal 30.514 ballonvluchten plaats, waar 25 door het Directoraat-generaal Burgerluchtvaart (SHGM) geautoriseerde bedrijven hun activiteiten voortzetten met in totaal 239 heteluchtballonnen.
Bron: Daily Sabah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here