7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, september 26, 2023
No menu items!

Legendarische Turkse zanger wereldberoemd na Spotify-hack

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Een gerenommeerde Turkse zanger werd wereldwijd bekend toen een veelgeprezen Spotify-account van een YouTuber werd gehackt en zijn afspeellijsten doordrenkt met de liedjes van de arabeske zanger Ferdi Tayfur. De actie zorgde ervoor dat de Turkse zanger, die beter bekend staat als Ferdi Baba (Vader Ferdi), bovenaan de agenda op sociale media staat.
Casey Neistat, die meer dan 12 miljoen volgers heeft op YouTube, kondigde op Twitter aan dat zijn Spotify-account was gehackt en zei: “Dit is niet het soort muziek waarnaar ik meestal luister”
De boze YouTuber beschuldigde zijn aanvaller door een screenshot te delen van wat nu zijn afspeellijst is, met top Turkse arabeske zangers zoals Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses, Nadide Sultan, Ahmet Kaya.
Neistat luisterde later naar de liedjes van de Turkse legende en gaf toe dat hij het mooi vond en dat hij de afspeellijst hield: “Oké, ik heb het geluisterd. Best pakkende dingen. Ik zal de Ferdi Tayfur-afspeellijst bijhouden, zelfs nadat ik mijn account heb teruggevorderd van de Turkse kaper.”
Lees verder op:
https://www.yenisafak.com/en/world/legendary-turkish-singerinvoluntarily-rocks-music-world-after-spotify-hack-3510052

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here