7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, juli 1, 2022
No menu items!

Turkse firma gaat in het buitenland veldhospitalen bouwen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Turkse aanbieder van mobiele ziekenhuizen SDI Global LLC heeft een aanbesteding van € 13,2 miljoen ($ 14,25 miljoen) gewonnen voor de bouw van een veldhospitaal in Roemenië om de coronaviruspandemie aan te pakken.

Het bedrijf zal meer overeenkomsten sluiten ter waarde van 61 miljoen euro (65,9 miljoen dollar) om tijdelijke ziekenhuizen te bouwen in twee EU-landen en drie landen in het Midden-Oosten, vertelde Adnan Çolak, een bestuurslid van het bedrijf, op 23 april aan Anadolu Agency.

De faciliteit met 250 bedden in Roemenië, die volgens de NAVO-normen zal worden gebouwd, zal 103 intensive care-bedden, 143 semi-intensive care-bedden, vijf triage-bedden, vijf noodbedden, radiologieruimte, laboratorium en een operatiekamer krijgen.

“Helaas helpen bestaande ziekenhuisstructuren de verspreiding van het virus. Dankzij de technologie die we hebben ontwikkeld, zal de omgeving vrij zijn van allerlei soorten deeltjes of virussen”, aldus Çolak. Het behandelingsproces is sneller en efficiënter, voegde hij eraan toe.

Bron: Hurriyet Daily News

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here