7.5 C
Alba Iulia
donderdag, september 28, 2023
No menu items!

Het aantal Turkse militaire drones bereikt 107 met de laatste leveringen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Met de levering van drie Bayraktar TB2 onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) aan de gendarmerie, heeft het totale aantal drones in de inventaris van het Turkse leger 107 bereikt, vertelde het hoofd van het presidentschap van defensie-industrieën (SSB), Ismail Demir.

“Ik feliciteer Baykar Makina met zijn oprechte inzet voor de nationale technologische verbetering van ons land”, zei Demir vrijdag op Twitter.

De bewapende drones van Bayraktar TB2 worden in eigen land geproduceerd door de toonaangevende onbemande hoogwerkerontwikkelaar Baykar van Turkije en worden sinds 2015 operationeel gebruikt. Ze zijn de strijd tegen het terrorisme in andere regio’s van het land blijven steunen en hebben tegelijkertijd effectieve bewaking, verkenning en brandondersteuning geboden.

Ingezette drones van eigen bodem, Baykar’s Bayraktar TB2 en ANKA, geproduceerd door Turkish Aerospace Industries (TAI), hebben Turkije een vitale voorsprong gegeven in het veld en markeren het hoogtepunt van jarenlange investeringen en evolutie voor Turkije, wiens leger een van de meest ervaren is geworden gebruikers van drones.

Bron: Daily Sabah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here