7.5 C
Alba Iulia
donderdag, september 28, 2023
No menu items!

WHO prijst de rol van Turkse goodwill-ambassadeurs omtrent bewustzijn van Corona

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkse beroemdheden die met verschillende agentschappen van de Verenigde Naties werken, hebben zich aangesloten bij de VN en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om te helpen bij het overbrengen van belangrijke COVID-19-berichten aan het publiek op verschillende sociale mediakanalen, waaronder Instagram en YouTube.

“COVID-19 (Corona) berichten bereiken een nieuw publiek in Turkije, aangezien ambassadeurs van de goodwill van de agentschappen van de Verenigde Naties in het land aanbieden om informatie van de WHO met hun volgers te delen. Live-uitzendingen met deze populaire beroemdheden worden gepost op verschillende socialemediakanalen, waaronder Instagram en YouTube, zei het regionale Europese bureau van de WHO donderdag in een verklaring.

De organisatie wees in haar boodschap op de inspanningen van de beroemde Turkse actrice Tuba Büyüküstün, acteur Mert Firat en popzangeres Edis Görgülü.

Het merkte op dat bijna 35.000 mensen afstemden om de uitzending van Büyüküstün te bekijken, georganiseerd in samenwerking met het United Nations Children’s Emergency Fund (UNICEF), waarin de actrice de implicaties van COVID-19 besprak met de WHO Public Health Officer, Dr. Bahad?r Sucakli.

“Evenzo trok film- en televisiester, Mert Firat, in samenwerking met het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP), bijna 17.000 mensen naar het Twitter-account van de WHO Turkije, waar hij met de experts informatie over COVID-19 controleerde”

Bron: Daily Sabah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here