7.5 C
Alba Iulia
donderdag, september 28, 2023
No menu items!

De eerste Turkse internetberoemdheid leidt een rustig leven in Izmir

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De eerste internetberoemdheid van Turkije, Mahir Cagri, bekend om zijn lied en de internetsite met dezelfde naam “I kiss you”, leidt nu een rustig leven in de westelijke provincie Izmir.

Cagri zei: “Ik hou er niet meer van om internet te gebruiken.”

“Ik heb alleen een Twitter-account. De eigenaar, Jack Dorsey, kent me goed. Op Instagram openen mijn fans accounts, maar officieel heb ik er geen’, zei de eerste Turkse influencer, bekend als ‘Internet Mahir’.

De site, “www.ikissyou.org” die hij in 1999 opende, werd binnen een paar uur door zo’n 800.000 mensen aangeklikt, wat op dat moment een Guinness World Record was.

Omdat het in 2000 op de Forbes-lijst ‘World’s Famous 100 People’ stond, werd ‘Internet Mahir’ volgens het dagblad Hürriyet geselecteerd als de derde in de Yahoo-lijst met ‘Unforgettable 100 Events of Internet’ van zoekmachine Yahoo.

Zijn leven was ook het onderwerp van de beroemde komische film “Borat”.

“In korte tijd bevond ik me op feestjes in Los Angeles, toegewijd aan mij. Op dat moment kon je geen geld verdienen met internet zoals nu. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik die roem niet in een fortuin heb kunnen veranderen ”, zei Mahir Cagri, een leraar in muziek- en gymlessen in zijn “normale leven”.

“Veel Hollywood-beroemdheden nodigden me uit bij hen thuis. Producent van de film Godzilla bood me een biofilm aan, maar die heb ik afgewezen.”

Over zijn rijkdom gesproken, zei hij: “Ik heb wat geld verdiend in het buitenland en dat is voldoende voor mij. Ik heb een huis en een auto. Dat is alles. Ik ga niet naar dure plaatsen als ik uitga.”

Toen hem werd gevraagd naar zijn burgerlijke staat: “Ik had veel affaires. Maar ik ben nog steeds vrijgezel”, zei de 58-jarige Cagri.

“Internet houdt je weg van het sociale leven. Ik kan er niet tegen. Ik moet zwemmen, rondlopen, het leven gaat voorbij. Ik open niet eens een kaart op internet.”

Mahir Cagri beëindigde zijn exclusieve interview door te vertellen over zijn droom: “Ik wil een stichting oprichten op mijn naam en putten openen in Afrika.”

Bron: Hurriyet Daily News

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here