7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Barco stelt Turkse Nederlander Erdem Soyal aan als VP

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Barco heeft Erdem Soyal aangesteld als de nieuwe Vice President van zijn activiteiten in het Midden-Oosten en Afrika (MEA). Met meer dan 15 jaar ervaring is Erdem verantwoordelijk voor het ontwikkelen en versterken van Barco’s klantenbestand op het gebied van ondernemingen, entertainment en gezondheidszorg. In deze hoedanigheid heeft hij het mandaat gekregen om Barco’s groei in de regio te versnellen door synergieën te creëren tussen de MEA-markten om zijn klanten gemakkelijkere oplossingen te bieden.

Erdem Soyal zei over zijn nieuwe rol: “Ik ben verheugd aan boord te komen in deze belangrijke tijd waarin Barco’s kantoren in het Midden-Oosten en Afrika getuige zijn van groot succes. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen op verschillende gebieden, zoals de samenwerkingservaring van hybride vergaderruimten voor conferenties, controlekamers, digitale beeldvorming in de gezondheidszorg, visualisatie van live evenementen en het in kaart brengen van architecturale projectie. ”

Hij voegde eraan toe: “Barco’s voortdurende onderzoek dat beantwoordt aan de dynamische behoeften van werknemers via zijn geavanceerde oplossingen, geeft duidelijk aan dat deze oplossingen in het heersende wereldwijde landschap relevanter en effectiever zijn dan ooit bij het leveren van een effectieve klantervaring. In de komende jaren zal het bedrijf zich richten op het vormgeven en leveren van innovatieve oplossingen om zijn productportfolio in de regio verder te versterken. ”

Eerder in zijn carrière bekleedde Erdem verschillende leidinggevende functies in verkoop, bedrijfsontwikkeling en algemeen management bij bedrijven als Philips, General Electric en Honeywell. Met een bewezen staat van dienst in het realiseren van winstgevende groei en het leiden van multiculturele en multi-divisieteams, ligt de kracht van Erdem Soyal in het ontwikkelen van baanbrekende initiatieven die sterke organisatiestructuren mogelijk maken en in het bouwen van goed presterende teams die versnelde groei kunnen realiseren.

Erdem Soyal is al meer dan een decennium actief in het Midden-Oosten en behaalde een Master of Business Administration aan Tilburg University in Nederland, met een focus op Organisatie en Strategie. Hij heeft ook een bachelordiploma in elektronica-engineering.

Bron: http://www.arabianreseller.com/2020/10/20/barco-appoints-erdem-soyal-as-vp-for-mea-operations/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here