7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Aanrader: Turkse miniserie Fatma op Netflix

In het nieuwste drama van Netflix zoekt een vrouw haar man op om hem het nieuws van de dood van hun kind te vertellen. Naarmate haar zoektocht vordert, eindigt ze in een onzichtbare moordenaar die dieper en dieper in de problemen raakt.

Netflix’s nieuwste Turkse drama, Fatma, is samen met de rest van de wereld de hitlijsten aan het bestijgen in Turkije, waar het op 27 april 2021 werd uitgebracht. De zesdelige miniserie concentreert zich op Fatma, een huisvrouw die door haar man in de steek is gelaten, en schetst haar transformatie van slachtoffer tot mondige vrouw.

Het aangrijpende drama, geschreven door Ozgur Onurme en geregisseerd door Ozer Feyzioglu en Ozgur Onurme, is een glansrol weggelegd voor acteur Burcu Biricik, die schittert in haar rol als Fatma. Met haar afwisselende façade van paniek, stoïcisme en spijt maakt ze de serie als hoofdpersonage meeslepend.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here