7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Erdem Soyal, Technology Star of the Year

CPI Media Group, een prestigieuze uitgeverij in de VAE, organiseerde gisteravond haar jaarlijkse Future Enterprise Awards in het prachtige Ritz-Carlton Hotel DIFC.

Ook de Turks-Nederlandse Erdem Soyal kreeg een prijs: “”U hebt blijk gegeven van fenomenale uitmuntendheid op IT-gebied door baanbrekende nieuwe oplossingen te ontwikkelen, ontwrichtende technologieën toe te passen en een omgeving te creëren waarin innovatie, creativiteit en ondernemerschap konden gedijen.”

Kausar Syed, Group Sales Director bij CPI Media Group prees de rol die IT speelt in het mogelijk maken van een betere toekomst voor ons allemaal.

“Vanavond vieren we de titanen van de IT- en technologie-industrie, die geen angst hebben getoond in hun missie om technologie te gebruiken om de manier waarop we leven, werken en leren te transformeren. De nieuwe digitale economie wordt gevoed door ervaringen en deze ervaringen worden aangedreven door de leiders die wij vanavond huldigen. Het is voor ons een grote eer om als gastheer op te treden voor deze awards en hulde te brengen aan degenen die verantwoordelijk zijn voor het creëren van een betere samenleving voor ons allemaal”, aldus Syed.

Meer informatie: https://www.tahawultech.com/editors-picks/it-pioneers-celebrated-at-the-future-enterprise-awards-2021/ 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here