7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Werelds meest gevolgde TikToker Khaby Lame heeft eindelijk de vragen over zijn religie beantwoord

Dit is de 22-jarige Khaby Lame, de meest gevolgde TikToker ter wereld met een totaal van 143,2 miljoen volgers op het platform. Khaby is afkomstig uit Senegal en woont in Italië. Toen hij klein was, verhuisde hij met zijn familie naar Italië, hoewel hij zijn Senegalese nationaliteit behoudt. Khaby is praktiserend moslim en Hafiz. Dit is vaak een deel van het verhaal waar in de main stream niet over gesproken wordt, maar het is zeer interessant.

Voor wie niet vertrouwd is met deze gewaardeerde titel (en dan heb ik het niet over het feit dat hij ’s werelds nr. 1 TikToker is), Hafiz is een titel die wordt toegekend aan iemand die de hele Koran uit het hoofd kan opzeggen.

Het is nogal verbazingwekkend te bedenken dat zowel mannen als vrouwen (Hafiza) deze mystieke vaardigheid al meer dan 1400 jaar onder de knie hebben. Het Westen heeft werkelijk geen idee van deze vaardigheid.

Ik vind het geweldig dat ’s werelds nr.1 TikToker een jonge praktiserende moslim is die ook Hafiz is, en hij heeft toevallig net een deal getekend met Boss die een collectie in zijn naam lanceert. Goed van hem.

Zoveel interessante lagen voor deze jonge moslim, social media super celeb.

Bovenstaande is geschreven op Linkedin door:
Jessica Swann 
Juris Doctor (2024)

Lees verder op:
https://arynews.tv/tiktoker-khaby-lame-opens-up-on-his-religion/ 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here