7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Jacques Brel in het Nederlands en Turks? Jazeker! Sinan Eroglu zorgt voor kippenvelmomenten.

Hij dacht zijn hele leven te willen acteren, totdat Sinan Eroglu (1987) zijn muzikaliteit ontdekte. Geen hiphop of rap, hij werd verliefd op de muziek van Jacques Brel. In dit concert doet Sinan hetzelfde als de meester: verhalen vertellen via muziek. Niet in het Frans, maar in het Nederlands en Turks. De mix van culturen en Sinans persoonlijke vertolkingen zorgen in iedere concertzaal voor een uniek gevoel van verbinding.

Op pure en ontroerende wijze zingt Sinan Eroglu de prachtige nummers van Jacques Brel. De verhalen die hij tussendoor vertelt, gaan over onze universele zoektocht naar geluk. Sinan zingt afwisselend in het Nederlands en in het Turks en brengt het repertoire van Brel bij een nieuw publiek tot leven. Voor doorgewinterde Brel-liefhebbers is dit concert net zo goed een aanrader, want alle nummers krijgen in Sinans vertolking een compleet nieuw gevoel. Naast Brel zingt Sinan ook klassiek van Ramses Shaffy, Cem Karaca en Ahmet Kaya. Ga zitten voor een avond vol kippenvelmomenten.

Over Sinan Eroglu (1987)

Is een Nederlandse acteur van Turkse afkomst. In 2012 speelde Eroglu de rol van Bilal Demir in Goede tijden, Slechte tijden. Vanaf 2013 speelde hij in tv-series Lieve Liza, Zusjes en Jeuk. Ook was hij te zien in politieseries Rechercheur Ria en Flikken Maastricht.

Deze prachtige voorstelling kun je via deze link vinden op onze site: https://www.theateraandeparade.nl/programma/sinan-eroglu-zingt-brel/5561

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here