7.5 C
Alba Iulia
donderdag, september 28, 2023
No menu items!

Turks bedrijf Arçelik zal gebruikmaken van ChatGPT kunstmatige intelligentie

Arçelik heeft aangekondigd dat ze Developers AI Platform hebben gelanceerd, een kunstmatige intelligentieplatform dat softwareontwikkelaars in staat stelt gebruik te maken van ChatGPT, een geavanceerde kunstmatige intelligentie ontwikkeld door OpenAI.

ChatGPT wordt steeds meer geïntegreerd in zakelijke omgevingen en Arçelik heeft nu het AI-platform geïntroduceerd om ChatGPT te implementeren in hun software. Dit platform, genaamd Developers AI Platform, zal zorgen voor de integratie van kunstmatige intelligentie in verschillende bedrijfsprocessen. Het gebruik van dit platform zal de programmeertijd met 40% versnellen, de efficiëntie met 25% verhogen en de time-to-market van producten met 20% verbeteren.

Het is de bedoeling dat het AI-platform niet alleen wordt gebruikt in de software-ontwikkeling, maar ook in andere gebieden. Het wordt ondersteund voor diverse toepassingen, variërend van producttests en slimme consumentenoplossingen tot supply chain en productportfolio.

Het Developers AI Platform is beschikbaar in alle landen waar Arçelik actief is en draait op hun eigen privé-cloudomgeving. Het ondersteunt de integratie van zowel ChatGPT 3.5 als ChatGPT 4.0.

Utku Barış Pazar, Vice President Strategy and Digital Transformation bij Arçelik, verklaarde: “Dankzij kunstmatige intelligentie kunnen we ongekende niveaus van innovatie en efficiëntie bereiken. Bij Arçelik streven we ernaar niet alleen een deel, maar een pionier te zijn in deze grote transformatie. In lijn hiermee ondersteunen we al onze collega’s om maximaal te profiteren van de mogelijkheden die kunstmatige intelligentie biedt. Het Developers AI Platform van Arçelik zal niet alleen de efficiëntie verbeteren in verschillende stadia van het softwareontwikkelingsproces, maar ook de innovatiecapaciteiten van onze teams exponentieel vergroten.”

Daarnaast ondersteunt Arçelik ook de ontwikkeling van AI-vaardigheden van medewerkers, dealers en geautoriseerde serviceproviders in verschillende afdelingen zoals human resources, marketing en industrieel ontwerp, via het wereldwijde AI Champions-programma en trainingsinhoud.

Vertaald door ChatGPT vanuit: https://www.donanimhaber.com/arcelik-chatgpt-yapay-zekasini-kullanacak–164665

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here